Seleccionar página

A l’hora de triar un vestit de fallera, cada detall compta. Alguns dels elements més importants d’este vestit són les manteletes i mantellines, que afigen un toc de sofisticació i bellesa. En Brocat Gandia coneixem molt bé la importància d’aconseguir el teu vestit somiat, i, per això, hui t’expliquem com triar estes peces de la indumentària fallera.

 

Les manteletes, una lluentor única

L’elecció d’una manteleta adequada és fonamental per a realçar la bellesa del teu vestit de fallera. Els jocs de manteletes estan compostos per un davantal i un pic, disponibles en opcions d’or i plata, la qual cosa et permet personalitzar el teu vestit d’acord amb les teues preferències.

A la nostra botiga podràs trobar estos jocs. Així, afegiràs un toc d’elegància i sofisticació al teu vestit de fallera, permetent-te destacar entre la multitud amb una lluentor única.

 

Mantellines, un toc personal

Cada fallera té un estil únic, i, per això, és necessari triar una mantellina concorde a les teues necessitats. Pots trobar des de les clàssiques de mitja lluna que reflecteixen la tradició, les espanyoles que agreguen un toc de romanç fins a les rectangulars que ofereixen una aparença més moderna.

L’elecció del color és una part essencial de l’elecció de les manteletes. A la nostra botiga, t’oferim opcions en blanc, beix i negre, la qual cosa et permet personalitzar el teu vestit d’acord amb les teues preferències. Ja siga que desitges un estil clàssic i elegant o un més contemporani, trobaràs la mantellina més ajustada a les teues necessitats.

Pentinadors, un complement essencial

No podem oblidar la importància dels pentinadors de fallera, que complementen a la perfecció els cossets i gipons. A la nostra botiga, trobaràs una selecció de pentinadors d’alta qualitat. Estos detalls marcaran la diferència, aportant un toc final per a realçar la bellesa del teu vestit.

No hi ha dubte que triar una manteleta, mantellina i pentinador adequats és essencial per a ressaltar amb el teu vestit de fallera. Recorda que en Brocat Gandia tens a la teua disponibilitat una gran varietat de formes i colors segons els teus gustos i preferències. El nostre objectiu és oferir-te la millor selecció d’accessoris perquè pugues lluir radiant amb el teu vestit somiat. Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres. T’assessorarem en tot el que necessites!

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En qué podemos ayudarte?