Seleccionar página

Finalitza un exercici faller i comença un altre! Encara no t’has posat les piles a buscar els nous complements per al pròxim exercici faller? Hui en Brocat et donarem alguns consells per a aprofitar les rebaixes falleres. Tingues en compte que les rebaixes falleres són una època molt emocionant en la qual molts comerços oferim descomptes temptadors en una àmplia varietat de productes, però també has de saber com pots traure-li el màxim profit sense gastar-te més diners de l’esperat. Continua llegint aquest blog i no et perdes cap detall!

 

Consells pràctics per a fer compres intel·ligents durant les rebaixes falleres

 

Fes una llista de prioritats

Les Falles d’enguany ja són història i ens encaminem a gaudir d’un nou exercici faller. Saps perfectament allò que et fa falta per a les pròximes festes i, si no ho saps, serà millor que t’encarregues de fer una llista de prioritats. Posa sobre la taula quin tipus de vestit i complements vols per a les pròximes festes josefines i centra’t en el que realment t’agrada.

 

Compara preus i no compres per comprar

Encara que sempre podràs variar un poc les quanties, el nostre consell és que et centres en un pressupost i no compres per comprar. Les rebaixes podrien ser el teu pitjor aliat i estaràs gastant diners extra sense cap necessitat.

 

Compra qualitat superior

Aprofita aquestes rebaixes i compra qualitat superior a preu de qualitat mitjana. Ara és un bon moment!

 

Rebaixes falleres en Brocat

A partir de hui, 20 de març, pots gaudir de les rebaixes falleres en Brocat, la nostra botiga d’indumentària valenciana a Gandia.

Què podràs trobar a la nostra botiga? Tenim tot l’estoc en botiga al 20% de descompte, incloses teles, manteletes, adreços i complements. A més, comptem amb una zona oulet de teles i manteletes amb descomptes entre el 50 i el 70% i la secció de calcetins tant d’home com de dona a 20, 25 i 30€.

T’esperem a la nostra botiga de Gandia! Ens encantarà formar part de la teua nova experiència fallera.

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En qué podemos ayudarte?