Seleccionar página

Ja queda res per a l’arribada de Les Falles. Enguany, has d’assegurar-te de lluir el teu vestit faller tan bé com siga possible. Per això, en el blog de Brocat, volem donar-te uns consells per a preparar la teua vestimenta de cara a aquesta festivitat. Acompanya’ns!

 

Tria bé el teu vestit

El punt de partida crucial és l’elecció del vestit faller. Pots optar per colors tradicionals, com a rojos, blaus o verds, però també explorar combinacions que ressalten el teu estil únic.

 

Ajust perfecte per a una presentació impecable

Un vestit ben ajustat és essencial. Assegura’t que la jaqueta, la falda o pantalons, i la brusa s’ajusten a la teua figura de manera afavoridora. Per a això, acudeix a un bon sastre per a realitzar ajustos i garantir una presentació impecable.

 

Cuida els detalls del brodat i encaix

Els detalls com el brodat i l’encaix són característics dels vestits fallers. Assegura’t que aquests elements estiguen en perfecte estat. Una cura d’aquests detalls contribuirà a l’autenticitat i bellesa del teu abillament.

 

Tingues en compte els complements

Els complements són la clau per a realçar el teu abillament. Incorpora mantons, pintes, faixins i joieria que complementen els colors del teu vestit. Juga amb la varietat de textures i patrons per a aconseguir una harmonia visual.

 

Detalls que marquen la diferència

Cuida cada detall del teu vestit. Des de les flors brodades fins als encaixos, cada element contribueix a l’estètica general. Assegura’t que aquests detalls estiguen en perfecte estat i ben cuidats, ja que són part integral de la bellesa del vestit faller.

 

Aquests són els consells que has de tindre en compte per a lluir el teu vestit faller a la perfecció durant aquestes falles. Recorda que la clau consisteix a comptar amb una empresa altament especialitzada i professionalitzada amb la confecció de vestimenta fallera. En Brocat podem ajudar-te. Volem que aquestes falles enlluernes amb el teu vestit somiat. No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te a complir el teu somni!

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En qué podemos ayudarte?